Рев на джетове край Приморско

22.08.2013

Рев на джетове ще огласи тихият плаж Перла край Приморско тази събота, защото градът ще е домакин на тазгодишното издание на JET SKI шампионат. Надпреварата ще събере най-големите майстори на водните спортове от България и чужбина.

Обещанието на организаторите на инициативата е морето да почернее от високоскоростни водни мотори. Участие в различните дисциплини ще могат да вземат не само доказаните професионалисти, но и любителите.

Джет състезания

Желаещите да премерят силите си във водното състезание могат да го направят с предварително записване.

Стартът на надпреварата е предвиден за 11 часа на 24 август. Водните „рокери“ ще мерят сили и демонстрират умения в три различни категории.

Ще има отделни надпревари в категория да 170 конски сили и над 170 конски сили. Най-атрактивната надпревара – майсторско управление на джет в изправено положение, е оставена за десерт.

За доброто настроение на зрителите на JET SKI надпреварата ще се погрижат музикантите от Ice ceream, които ще изнесат концерт на морския плаж.

Община Поморие очаква интересът към състезанието да бъде голям. Това е първата инициатива от този род, която се провежда по Южното Черноморие.

Безопасността на плажуващите е гарантирана. Специални водни коридори ще отцепят района за провеждане на надпреварата от зоната за плуване.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати