Слънчев бряг откри сезона на намаленията

23.08.2013

Курортен комплекс Слънчев бряг първи обяви намеренията си да намали цените за нощувки. От днес, 23 август всички хотели в зоните Изток и Запад в града вече ще предлагат нощувки с по-ниски цени. Намалението е заради преминаването от висок към междинен туристически сезон.

През последната седмица на август месец и българските, и чуждестранните туристи ще заплатят поне 15 процента по-ниски цени за нощуване.

Слънчев бряг откри сезона на намаленията

Второ понижение на цените се очаква да бъде направено в началото на месец септември, когато са и най-изгодните пакетни предложения за почивка в комплекса.

В момента цените за почивка в двойна стая с изглед към морето в четиризвезден хотел в Слънчев бряг ще ви струва между 170-190 лева. Петзвездните хотели предлагат пакетни цени тип ол инклузив срещу 200-240 лева.

Срещу скромните 70 лева на човек може да ползвате ол инклузив пакет в тризвезден хотел, но трябва да сте си направили резервация поне месец предварително, защото в момента легловата база в комплекса е заета 100 процента.

Междинният сезон в Слънчев бряг ще продължи до средата на септември. Тази година повечето от хотелите и заведенията в Слънчев бряг ще работят до 10 октомври.

През есенните месеци курорта е предпочитана дестинация на по-възрастни туристи от Русия, Германия Скандинавските страни и Великобритания.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати