Неприятна миризма тормози летовници в Несебър

13.09.2013

Неприятна миризма на гниещ боклук тормози летовници в Несебър. Вонята идва от големи контейнери за боклук, които са задръстили части от крайбрежната алея на Стария град на Несебър.

Контейнерите са предназначени за разделно събиране на отпадъците от пластмаса, стъкло и хартия. Въпреки ясното им обозначение, те преливат от всякакви боклуци, който гният и вмирисват красивия археологически и архитектурен резерват.

Недоволството на жителите и гостите на града се дължи не само на факта, че боклукът не се извозва редовно, а се оставя да се натрупа няколко дни. Хората са възмутени, че контейнерите за отпадъци са поставени директно на пешеходната алея.

Боклук

Преместването на кофите за боклук от общинския паркинг, на която те обикновено стоят, върху крайбрежната алея е направено с цел освобождаването на още 2 или 3 паркоместа.

Снимки на препълнени контейнери, които препречват любимото място за разходка на туристи и местни, пълнят електронната поща на община Несебър, но все още няма адекватна общинска реакция.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати