Рок концерт за Деня на София

17.09.2013

За четвърта поредна година Северния парк в столицата ще бъде домакин на Рок концерт, който ще се проведе по повод Деня на София. На откритата сцена в парка ще се срещнат рокаджиите от ВИГ EXTREMUM, ВИС DREAMHUNT и ВИС HERT.

Специални гости на събитието ще бъдат рокдинозаврите от група Хоризонт. В рамките на събитието ще се проведе и своеобразна антидрога кампания. Ще бъде организирана изложба на тема „Моят чист, прекрасен град“ и „Нашето твърдо НЕ на дрогата“.

Рок

Организатори на инициативата са район Надежда, читалище Съзнание – 1919 и читабище Свобода – 1955. Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Дирекция Култура на Столичната община и е част от компанията в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата 2019 г.

Идеята на празника на открито е свързана с търсенето на ефикасно решение на проблемите на младите хора и подрастващото поколение. В рамките на изявата ще бъде дадена възможност на талантливи младежи да разгърнат творческия си потенциал и да покажат заложбите си.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати