Боровец изпраща лятото

24.09.2013

Тази събота, 28 септември, Боровец ще се сбогува с лятото с богата програма. Интересни инициативи, много изненади, безплатни пешеходни турове са само част от забавленията, с които курорта ще изпрати лятото.

Празненствата са с начален час 10 часа. Най-запалените любители на планинския туризъм ще могат да се присъединят към безплатния пешеходен тур до Черната скара. Гледката към Рила планина, която се разкрива от скалата, няма да остави никой равнодушен.

Боровец изпраща лятото

Специално за най-малките посетители на курорта в продължение на два часа ще бъдат отворени вратите на вълшебния въжен град Бороландия и детски клуб Бороленд. Малчуганите ще могат да се забавляват на воля, при това напълно безплатно.

Ако сте сред любителите на адреналин, които не се задоволяват с обикновени туристически преходи, можете да опитате силите си в екстремното планинско колоездене. На разположение на ентусиастите ще има осигурен професионален маунтин байк инструктор, който ще запознае любителите на адреналина с всички трасета в байк парк Боровец.

Организаторите от община Самоков и град Боровец с усмивка обещават, че за да бъде празника перфектен във всяко едно отношение, са „поръчали“ хубаво, слънчево време и призовават: „Заповядайте, за да изпратим подобаващо летния сезон и да посрещнем зимата с усмивка“.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати