Фестивал на виното и културното наследство Августиада в града на липите

06.10.2013

За втора поредна година Стара Загора ще домакинства на Фестивала на виното и културното наследство Августиада, който ще се проведе в града на липите на 19 и 20 октомври.

Събитието ще се проведе в Регионален исторически музей в Стара Загора, а негови организатори са Община Стара Загора, Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions.

Фестивалът е част от мероприятията в града, посветени на неговия празник. Австрия ще бъде международен партньор и колективен участник в Августиада. В рамките на фестивала е предвидена и богата кулинарна и културна програма.

Фестивал на виното и културното наследство Августиада в града на липите

На 19 октомври от 11.30 часа е официалното откриване на фестивала. В него ще участват представители на: винопроизводството; хранително-вкусовата промишленост; хотелиерския и ресторантьорски бизнес; вериги супермаркети; банки; застрахователни компании.

Виното, получило най-много гласове от посетителите на Фестивала и правото да носи знака на Августиада, ще бъде обявено на 20 октомври в 16 часа.

Фестивалът се превръща в една нова атракция за Стара Загора и привлича много гости и туроператори от страната и чужбина.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати