Албена стартира продажбите за лято 2014

09.10.2013

От утре, 10-и октомври, стартират продажбите на ваканционни пакети за сезон Лято 2014 година. От управата на комплекса съобщиха, че подаряват 15 процента отстъпка на всички туристи, които до 31 октомври резервират онлайн своята лятна почивка за 2014 година.

Резервации ще могат да се правят и чрез колцентъра или мобилното приложение за смартфони на курорта. Ранните записвания ще продължат до 31 януари, но тогава отстъпката ще е едва 10 процента.

Албена

Курортът, който носи името на Йовковата героиня, ще изненада посетителите през лято 2014 с много новости. Очаква се на 10-и юни 2014 година да бъде открит и първия на територията на курортен комплекс Албена аквапарк.

Водното съоръжение със звучното име Аквамания ще бъде разположено на площ от 40 000 кв. м и ще се намира между Вариете Театър Албена и хотел Ралица. На разположение на посетителите ще има няколко водни пързалки, които ще бъдат подходящи както за възрастни, така и за деца.

Друга екстра, която ще бъде на разположение на гостите на курорта през следващото лято, е безплатен безжичен интернет, който ще покрива плажната ивица и всички открити публични пространства.

През 2014 година на територията ще бъдат открити 13 тенис корта, седем от които ще бъдат напълно реновирани. До 2015 година ще бъдат изградени още 10 игрища, което ще превърне курорта в един от най-модерните центрове за тенис в България.

Наред с всички останали екстри и през 2014 година плажната библиотека на плажа в Албена ще предлага безплатни четива на плажуващите. Две допълнителни плажни библиотеки ще бъдат изградени в по-отдалечените точки на плажната ивица.

Нови висококачествени душове, съблекални, шезлонги и чадъри ще заменят голяма част от амортизираното плажно оборудване. Открити площадки за йога и фитнес ще бъдат на разположение на летовниците, които държат на перфектния външен вид и здравето си.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати