Балкански фестивал на ракията

19.10.2013
Ракия

Балкански фестивал на ракията ще се проведе за първи път в София от 24 до 26 октомври. Тук ще се съберат както родни производители, така и майстори на познатата балканска напитка от Турция, Гърция, Македония и Сърбия.

Началото на фестивала ще бъде дадено на 24 октомври в 11 часа в Мраморно фоайе на НДК. Любителите на популярната напитка ще могат да дегустират около 150 вида от нея, а желаещите ще могат да си закупят на цени на производителите директно от изложението.

Гостите ще се запознаят със специалните предложения на феста, като розова ракия, български орехов ликьор, както и много нови и непознати български марки, представени единствено и специално за събитието.

НДК

По време на фестивала ще бъде подредена специална изложба от лимитирани серии бутикови или отлежали ракии от страната и региона. Вечерта посетителите на фестивала ще видят уникално барман шоу, в което ще бъдат показани коктейли на базата на ракия.

Организаторите са осигурили и много музика за доброто настроение на посетителите и гостите. Пропускът за посещение е на стойност 7 лева.

Той може да се закупи на място или онлайн. Срещу него може да се включите в дегустациите, както и да участвате за различни награди и изненади по време на трите фестивални дни.

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати