Красотата и грацията на спортните танци завладяват Банско

29.10.2013

Красотата и грацията ще се срещнат в град Банско в разгара на активния ски сезон. Зимната столица на Балканите ще бъде домакин на Международния турнир по спортни танци Bansko Open 2013, който ще се проведе заедно с нацианалния турнир по спортни танци за Купа Банско 2013.

Елитни състезатели от повече от 30 български клуба по спортни танци ще пристигнат в живописния планински град в сърцето на Пирин, за да премерят сили и умения с гостите от Македония, Молдова, Сърбия, Италия, Румъния и Турция.

Спортни танци

Представянето на състезателните двойки ще бъде оценено от международна съдийска бригада, която притежава лицензия от WDSF (Световната федерация по спортни танци).

Състезателите ще бъдат разделени в 7 категории и повече от 13 класа. Организатори на събитието са община Банско, Българската федерация по спортни танци и клуб по спортни танци Импулс.

Турнирът ще се проведе от 29-ноември до 1-ви декември в Гранд Хотел Банско, който е домакин и основен спонсор на събитието.

Успоредно с танцовата надпревара ще бъде проведен и Международен фитнес уикенд. Ще бъде открит и турнирът за начинаещи и новосформирани двойки и танцови формации "Изгряващи звезди".

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати