Коледа и Нова година в Пампорово

06.11.2013

Коледните и новогодишните празници наближават със страшна сила, а вие все още не сте решили къде ще ги прекарате. Едно е ясно, тази година няма да е вкъщи (не и след едноседмичното чистене след миналотодишните празници). Тогава къде? Защо не в планината?

Все още имате шанс да резервирате коледна или новогодишна почивка в Пампорово. От Регионалната туристическа асоциация Родопи съобщават, че 85 % от легловата база са заети, така че, побързайте.

Пампорово

По–предвидливите, които резервираха своята почивка още през септември, се възползваха и от 15 процента отстъпка от цените на празничните пакети.

Пампорово е поредният български курорт, който обяви, че няма да актуализира цените за ски сезон 2013 /2014 година. Ако решите да се възползвате от предложените тридневни пакети за посрещане на Нова година в Пампорово си пригответе от 240 до 390 лева на човек. Отделно трябва да отделите от 100 до 180 лева за куверт за възрастен за новогодишното нощ.

Срещу 1222 лева може да си наемете луксозен апартамент в Пампорово за трите празнични дни. В цената е включено още закуски, СПА услуги. Като бонус получавате и ски карта.

Тридневен ол инклузив пакет в двойна стая ще ви струва само 538 лева. В цената е включена отново лифт карта за три дни, както и безплатна карта за нощно каране.

Отстъпките за коледните празници в Пампорово са още по-големи. Пакетните тридневни цени започват от 150 до 240 лева на човек.

Специално на Коледа всички деца до 12 години ще могат да ползват напълно безплатно лифтовете в курорт Пампорово. Допълнителни отстъпки ще ползват детските групи и скиорите, които са обединени в групи от над 15 човека.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати