Атрактивни новогодишни предложения от Арбанаси

07.11.2013

Архитектурният резерват Арбанаси и Велико Търново традиционно се радват на много висока посещаемост по празниците. Кратка справка в местните туристически бюра ще ви покаже, че местата в хотелите са изчерпани почти на 100 процента.

По-предвидливите туристи са направили своите новогодишни резервации още в началото на лятото. Така, хем са запазили любимата си стая, хем са се възползвали от атрактивните намаления за ранни записвания.

Търново

Щастливците, които успеят да си резервират място в хотелите във Велико Търново или Арбанаси, ще трябва да си приготвят около 200 до 600 лева на човек, в зависимост от броя на нощувките и екстрите, които се предлагат в пакета. Отделно трябва да предвидите поне по 120 лева за куверт за празнична коледна или новогодишна трапеза.

Все повече са българите, които предпочитат да наемат за почивка хостел, малък семеен хотел или направо къща за гости. Изгодни предложения за наемане на цели къщи има за селата в Еленския Балкан и малките населени места около Велико Търново.

Предпочитани от туристите са къщите в селата Малки чифлик, Присово, Вонеща вода, Беляковец или Пушево.

Ангажирането на малък семеен хотел или къща за гости за три дни ще ви струва около 250 лева за 3 дни за 6-ма души до 3000 лева за 5 дни за група от 20 души. Единствения недостатък на този вид почивка е, че трябва сами да се погрижите за храната на празничната трапеза.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати