Остров край Бургас си търси управител

08.11.2013

Ако някога сте се чудили как точно можете да съчетаете полезното с приятното и работата с почивката, обърнете специално внимание на следната обява: „Търси се управител на остров край Бургас“. И не, не е шега.

Общинско предприятие Туризъм – Бургас търси кандидат за поста управител на остров Света Анастасия в Бургаския залив. Островът се намира на около 6 км от град Бургас и е с големина около 9 декара. Света Анастасия е единствения обитаем остров в България.

Остров Света Анастасия

Постът управител на остров може да ви звучи като приятна работа, но изискванията към кандидатите са наистина сериозни. Бъдещият управител на Света Анастасия трябва да има опит в управлението на туристически обекти, изисква се опит в управлението на големи/средно-големи екипи, задължително е владеенето на английски език (владеенето на втори чужд език ще се счита за предимство).

Кандидатът за поста трябва да има добри познания в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите, трябва да познава основните нормативни уредби и закони в сферата на туризма и управлението на туристическите обекти.

Сред личните му качества ще се търсят и оценят добрите комуникативни, организационни и лидерски умения, както и възможност за работа при ненормирано работно време през летния туристически сезон.

Управителят на острова ще бъде отговорен за абсолютно всички дейности по откриването на острова за посетители. Той ще отговаря за обезпечаването на дейностите свързани с функционирането на Острова като туристически обект и ще координира работата на екип от 10-15 човека, които ще са ангажирани с останалите дейности на Острова. Още ли си мислите, че ще като на почивка!

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати