Офертите за Коледа по-изгодни от тези за Нова година

09.11.2013

Два дълги уикенда се очертават около Коледа и Нова година и продажбата на празнични пакети е в разгара си. Очакванията на хотелиерите са базите да бъдат запълнени на 100 процента.

Някои от хотелите предлагат намаление от порядъка на 10 процента от обявената цена при условие, че до 15 декември се изплати цялата стойност на пакета. Цените за този сезон не са повишавани, имайки предвид икономическата ситуация.

При внимателен преглед на офертите се вижда, че предложенията за Коледа са с 50 – 60 процента по – евтини от тези за Нова година. Курортът Боровец предлага за Коледните празници 3 нощувки в двойна стая за 309 лева, докато за Нова година цената вече е 516 лева.

Офертите за Коледа по-изгодни от тези за Нова година

В Пампорово новогодишните тридневни пакети са от 240 до 390 лв. на човек. Новогодишната вечеря в луксозните хотели тук варира от 100 до 180 лв. за възрастни. Офертите на пет звездните хотели са 1122 лв. за апартамент, като в цената влизат нощувки, закуски, спа услуги.

538 лева ще заплатят тези, които са решили да ползват ол инклузив пакет за три дни в двойна стая с включена лифт карта. Тогава те получават и безплатна карта за нощно каране. В Пампорово пакетите за коледните празници също са тридневни и цената им е от 150 до 240 лева.

По време на Коледните празници децата до 12 години ще имат възможност да ползват лифтовите съоръжения безплатно.

Лифтовете тук ще работят с чип карти, които ще заменят ползваните миналата година карти с баркод. Това ще облекчи скиорите, които ще преминават директно, без да се налага сканиране на картите им.

4
Общо 3 гласували
5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати