Хотелиери в Банско търсят Дядо Коледа. Спешно!

19.11.2013

Хотелиери от град Банско търсят Дядо Коледа. Спешно! Добре е белобрадият старец, който откликне на обявата, да е придружен от красива Снежанка. С предимство ще се ползват кандидатите, които освен красива автентична бяла брада имат и две-три джуджета под ръка. При липса на джуджета, могат да се използват коледари - чужденците си падат по тези неща.

Конкуренцията между хотелиерите в красивия планински курорт отдавна е излязла извън границите на безупречното обслужване, атрактивните цени и автентичните гозби. Битката е жестока и на всички нива.

Хотелиери в Банско търсят Дядо Коледа. Спешно!

Всеки комплекс в зимната столица на Балканите, който иска да впечатли гостите си, се опитва да наеме най-автентичния Дядо Коледа. Белобрадият старец ще има тежката задача да позира с гостите на комплекса и да раздава подаръци на най-малките посетители.

Дългите ваканции за Коледа и Нова Година се очаква да доведат 15 000 посетители от страната и чужбина в курорта, които освен почивка и ски, ще очакват да получат и цял куп забавления.

По думите на Мариана Спасова, която е председател на туристическата асоциация в Банско: „Най-важно за всеки от нас е да предложи такава услуга на клиентите си“. Хотелите са готови да заплатят между 100 и 250 лева за Дядо Коледа.

Белобрадият старец в компанията на Снежанка може да се подсигури за сумата от 300 лева. Ако добавите към уравнението и 1-2 джуджета(коледари) сумата набъбва да 500 лева. Няма информация колко струва само Снежанка, непридружена от Добрия старец и джудженца.

Срещу тези суми талантливи самодейци от град Банско, както и професионални актьори от София и Благоевград ще забавляват гостите на хотелите и заведенията в рамките на 30 минути до 1 час. След това Белобрадият старец и антуражът му бързо ще се отправят към следващия хотел, механа или кръчма.

Позицията на временен Дядо Коледа е повече от привлекателна. Освен, че за нея не се изисква никаква квалификация или допълнително обучение, някои от по-бързите и напористи Дядоколедовци ще успеят да изкарат между 1000 и 2000 лева само за ден.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати