Най-евтина ски ваканция на Витоша

02.12.2013

Витоша предлага най-евтина и изгодна ски ваканция на любителите на зимните спортове. Този зимен сезон концесионерът на ски зона ВитошаВитоша ски обяви, че намалява осезаемо цените на полудневните ски карти.

Тази зима полудневните пропуски за влека ще се предлагат на цени 22 лева, вместо 26 лв. Сериозно намаление се наблюдава и при цените на билетите за кабинковия лифт от Симеоново до Алеко.

Ски писта Витоша

Запалените скиори и любители на зимния планински туризъм вече ще плащат само 10 лева за двупосочен билет за кабинковата линия, при досегашна цена от 14 лева.

Целодневните карти за ски влековете на Витоша ще се предлагат на цени от 35 лева. Почитателите на екстремното нощно каране ще трябва да си приготвят 22 лева за нощна карта.

Не се предвижда увеличение на цените на ски и сноуборд училищата и този сезон те ще са като през изминалия. От Витоша ски обявиха, че тази година във всички карти, както и в някои видове билети, е включена медицинска застраховка. В билетите за транспортни цели е включена застраховка “Злополука“.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати