Боровец ви предизвиква – спечелете сезонна ски карта!

12.12.2013

Остават само броени дни до официалното откриване на зимния сезон в Боровец. Подготовката за откриването му тече с пълна сила. Тази година за пореден път Боровец ще бъде поставен на картата на международните състезания. На 15-и и 16-и февруари градът ще бъде домакин на Европейската купа по ски алпийски дисциплини за мъже.

Специално за предстоящото откриване на новия сезон Боровец предизвиква всички любители на зимните спортове. Участвайте в играта на Бороспорт във Фейсбук и можете да спечелите сезонна ски карта или ски уиекенд на Боровец.

Боровец

От 10-и до 22-и декември включително отговаряйте на трите въпроса и се регистрирайте за томбола с награди. Право на участие ще имат всички, които са отговорили правилно и на трите въпроса. Дори и една регистрация ви дава право да участвате във формулата. Мераклиите за награди трябва да имат предвид, че е възможна само по една регистрация на ден.

Бороспорт АД успокои любителите на белите спортове, че през новия сезон цените на лифт картите и билетите ще останат непроменени.

Еднодневните карти за възрастни ще се продава срещу 55 лева, децата ще се возят срещу 33 лева на ден, а картата за нощно каране остава на цена 22 лева. Няма да има повишение и на цените за ски и сноуборд пакети за наем на екипировки, както и за ски и сноуборд уроци.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати