Банско предлага нови атракциони през сезона

15.12.2013

Тези, които изберат да прекарат зимната си почивка в Банско ще имат възможност да се възползват от допълнителните глезотии, които се предлагат през този сезон в курорта.

Някои от хотелите тук наемат професионални хореографи, които учат туристите на кръшни народни хора. Как се свири на дайре, как се бие тъпан или тарамбука, как се надува гайда, това могат да научат любителите на музиката.

Пред кулинарите се открива възможност за изява в кухнята. Те могат да приготвят капама, чомлек или боб в гърне за приятели, като си заплащат за удоволствието да сложат бялата престилка и готварска шапка.

Банско предлага нови атракциони през сезона

За желаещите се организират пътувания до минералните плажове в близките селища Добринище, Баня и Огняново, където има куп минерални извори.

Друга приятна изненада за скиори и сноубордисти е, че на огромни видеоекрани, разположени на начална станция на кабинковия лифт, на Бъндеришка поляна и на Шилигарника ще тече информация за затворени писти, опасност от лавини, сила на вятъра, полезни съвети и предупреждения за туристите.

Тук ще могат да бъдат гледани и филми за белите спортове и планините, както и атракционни клипове.(bansko.net)

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати