Дядо Коледа пристига в Бургас днес

17.12.2013

Дядо Коледа ще пристигне в Бургас днес, 17-и декември. Точно в 16 часа Белобрадият старец и неговите верни помощници джуджетата ще пристигнат пред сградата на общината в града и ще се настанят в подготвената за целта Коледна къщичка.

Бургаският Дядо Коледа ще разкаже чудна коледна приказка на най-нетърпеливите малки и големи деца. Добрият старец ще разкрие колко дълго е пътувал от Лапландия, докато пристигне в крайморския град и какви изненади е приготвил специално за послушните бургаски деца.

Дядо Коледа в Бургас

Цели десет дни Белобрадият старец ще гостува в Бургас. Празниците и изненадите ще започнат още от днес. Точно в 17 часа той ще даде официален старт на коледна дискотека, а най-добрите танцьори ще бъдат поощрени със специални награди.

От утре в близост до къщичката на Дядо Коледа ще бъде открита специална приказна коледна работилница. Всички малчугани от града ще могат да изработят малки коледни сувенири от подръчни материали. Помощник на децата ще бъде художник-приложник, който ще научи бургаските малчугани да изработват коледни картички с апликации или елфи от тел.

На 20-и и 24-и декември коледните елфи ще гостуват на Белобрадият старец. Те ще донесат на децата вълшебен прашец и много добро настроениe, весели игри и танци. На 21-и декември Дядо Коледа и помощниците му ще четат и разказват на живо коледни приказки.

Коледните празненства с участието на Дядо Коледа ще продължат до 26-и декември, когато белобрадият старец и свитата му ще отпътуват обратно за Лапландия. Всички празненства и атракции ще се провеждат пред Коледната къщичка до община Бургас и в някои автобуси от градския транспорт.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати