И Витоша открива ски сезона

21.12.2013

И Витоша открива ски сезон 2013/2014 година. Официалното откриване на пистите ще се състои днес, 21-и декември, от 18.20 часа на писта Витошко лале.

Концесионерът на ски зона Витоша - Витоша ски АД кани всички любители на планинския туризъм и ски спортовете на празненството по случай откриването на новия зимен сезон.

Скиор

Времето в планините е подходящо за ски туризъм. Почти навсякъде и е ясно и тихо. Витоша ски АД обяви, че всички писти и трасета са обработени и готови да посрещнат най-нетърпеливите скиори.

За радост на любителите на зимните спортове и тази година цената на комбинираната карта за лифтовете няма да се повиши.

Еднодневната карта ще се продава за 35 лева, като студентите, учениците и пенсионерите ще могат да сия купят с отстъпка на цена от 28 лева, а за деца до 12 години тя ще струва само 21 лева.

Скиорите ще могат да ползват и допълнителни отстъпки в размер на 15 процента при комбинирано ползване на лифт карта и ски под наем, както и 20 процента при ползване на лифт карта, ски екипировка под наем и ски учител. През целия сезон писта Витошко лале ще бъде отворена за нощно каране. Цената на лифт картата за нощно каране остава 22 лева.

Непроменени остават и цените на сезонните карти, които са съответно 590 лева за възрастни, 490 лева за студенти, ученици и пенсионери и 390 лева за деца. В цените на картите е включена и планинска застраховка.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати