Безплатни лифтове за деца на Пампорово на 19 януари

18.01.2014

Отлично подготвените трасета и 15 отворени и работещи писти в курорта Пампорово са причината той да бъде предпочетен от чуждестранни групи от сърби, македонци, турци, гърци, англичани и руснаци.

Тук при отлични условия за ски и сноуборд също ще бъде отбелязан Световния ден на снега 19 януари, една чудесна инициатива на международната федерация по ски. В този ден децата до 12 годишна възраст ще ползват безплатно лифтовите съоръжения.

За празника са подготвени редица занимателни игри, отборни и индивидуални състезания, както и атрактивни награди за най-добрите. За гостите в курорта, които се включат в състезанията се очаква да има и много весели изненади.

Безплатни лифтове за деца на Пампорово на 19 януари

Във Фънпарк Пампорово са планирани фрийстайл демонстрации и снежни състезания за деца. За доброто настроение на всички участници в игрите и гостите ще се грижат водещ и диджей.

Обработката на пистите се извършва ежедневно, като периодично се полага нова изкуствена настилка. През последното денонощие на връх Снежанка е навалял нов сняг, който вече е обработен и готов за скиорите и сноубордистите.

Лифтовите съоръжения работят на 100 процента. Хотелите от своя страна са направили 30 процентно намаление на цените, като в предлаганите пакети има допълнителни бонуси, като спа процедури, безплатни обеди в ресторанти на пистите, намаления на ски оборудването и ски училище.

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати