Варна се подготвя за сезона

02.02.2014

Варна вече започна подготовката си за предстоящия летен сезон. Тази година ще бъде реализирана една отдавна дискутирана идея.

Ще бъдат изработени и отпечатани карти на града, които ще се дават безплатно на рецепциите на хотелите и в туристическия информационен център.

Вече се работи по проекта за изработване на информационни табели по евростандарт, които ще бъдат поставени по автобусните спирки и на ключови места в града.

Варна се подготвя за сезона

През целия летен сезон в курортите Златни пясъци и Св. св. Константин и Елена ще има изнесени информационни офиси. Такъв вече функционира на летището във Варна.

Два пъти в седмицата ще се организират безплатни туристически обиколки на града за индивидуални туристи. Тази дейност ще бъде поета от общината.

От 30 април до 3 май Варна е домакин на международната регата “Тол шипс”, когато се очаква да пристигнат тук много туристи.

Ще бъдат направени две сцени, една пред входа на Морската градина и друга на пристанището, където ще има концерти и парад на ветрилата. Предвижда се и парад на екипажите по улиците на Варна.

3.7
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати