Индийци превземат българското Черноморие

03.02.2014

Организирани групи индийски туристи ще пристигнат на българското Черноморие още пред това лято. Няколко групи корпоративни индийски клиенти вече са отправили искания да конкретни оферти към българските туроператори, които взеха участие в специализираното изложение SATTE 2014 в Ню Делхи, Индия.

Индийските туристи, пътуващи към далечни дестинации, са едни от най-предпочитаните туристи, защото се славят като най-платежоспособните в света.

Моренце

Българските черноморски курорти са предизвикали интереса на индийците с изключително доброто съотношение цена/качество на предлаганите услуги.

Посетителите на българския щанд на изложението са останали впечатлени от възможностите, които България предлага, за балнео-, СПА-, уелнес-, културен- и конферентен туризъм.

Повече от 100 индийски компании от туристическия бранш са посетили щанда ни, който е организиран от Министерството на икономиката и 5 от най-големите български туроператори.

Корпоративните индийски клиенти са проявили най-сериозен интерес към комбинираните туристически маршрути в страната ни. Домакините са останали очаровани от пакети, които включват посещения в София, Пловдив, Велико Търново, както и към българските черноморски курорти.

Очаква се първите групи, които пристигнат в разгара на летния сезон, да наброяват минимум по 50 души. На световното изложение SATTE 2014 България влезе в пряка конкурентна битка с 35 от най-известните туристически дестинации, като Испания, Турция, Хърватска и Великобритания.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати