Пампорово – зимен сезон, но на летни цени

31.03.2014

Председателят на Регионалната туристическа асоциация Родопи Пантелей Мемцов обяви, че зимният сезон в Пампорово ще бъде удължен и се очаква да продължи до средата на април.

В момента туристите в курорта са по-малко от обичайното, но това се очаква да се промени още от днес, когато е официалният старт на пролетната ваканция на учениците.

Пампорово

По данни на Планинската спасителна служба условията за ски туризъм в Пампорово са повече от отлични. Всички писти са обработени и отворени за спускания, с изключение на трасетата към Смолянските езера и Стойките.

Добра новина за любителите на белите спортове в Пампорово са „летните“ цени, които местните хотелиери са обявили. Цените за нощувка отбелязват спад от почти 50 процента и в момента прилична стая може да се намери на цени от 20 до 40 лева.

Средната цена за еднодневен пакет за двама в курорта в 3-звезден хотел излиза около 39 лева на човек, като в тази сума е включено ползване на фитнес, безжичен интернет, подземен гараж и други екстри. Офертите на база ол инклузив излизат около 50-60 лева.

Друга причина тази седмица да изберете Пампорово е намалението на цените на картите за лифт. От утре, 1-и април, цената на дневната ски карта в курорта става 39 лева. Децата от 7 до 11 години ще плащат 24 лева.

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати