България е топ дестинация за детски отдих

01.04.2014

България е топ дестинация за летен детски отдих. Това стана известно в при представянето на родното ни Черноморие на Международното туристическо изложение в Москва.

MITT 2014 се провежда за 21-и път, като целта на форума е да представи на руските туристически фирми най-подходящите оферти за почивка. Туристическото изложение в Москва е най-важното туристическо събитие в Русия и е сред петте най-значими туристически изложения в световен мащаб.

Деца на море

В рамките на изложението повече от 1800 изложители от 85 държави, в т.ч. и България, имаха възможността да представят своите туристически продукти и пакети. Те се състезаваха за вниманието на публиката в девет отделни изложбени зали с обща площ над 55 000 квадратни метра.

Оказва се, че въпреки напрегнатата политическа обстановка в Русия и Украйна братушките не се отказват от предварително планираните почивки и наистина харесват страната ни. Няма регистриран спад на руски туристи в България.

Напротив, данните сочат, че от февруари месец насам има дори ръст от 14.9 процента на записванията на руски групи. Те търсят предимно оферти за детски отдих, за спортни бази, за СПА и медицински туризъм.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати