Летище Бургас вече работи с лятно разписание

03.04.2014

Летището в Бургас вече работи с лятно разписание. От началото на април поетапно ще бъдат разкрити над 20 нови чартърни и редовни линии от морското летище до редица европейски градове.

Ще се изпълняват редовни полети по 38 направления, като да първи път се открива директна линия между Бургас и руския град Черноповец на авиокомпанията Severstal Aircompany. Аir Baltic разкрива редовна линия до столицата на Латвия, Рига.

Голям самолет

От края на месец март норвежката авиокомпания Norwegian Air Shuttle AS започна да изпълнява редовни полети четири пъти седмично до Копенхаген, три пъти седмично до Осло и два пъти седмично – до Хелзинки и Стокхолм.

Българския авиопревозвач България еър ще изпълнява редовни полети до Москва, летище Шереметиево ежедневно от края на април 2014. Същевременно Авиокомпания Россия ще лети ежедневно по линията Бургас-Санкт Петербург още от началото на май.

През 2014 година от летище Бургас ще бъдат изпълнявани полети до 175 световни дестинации в 49 държави на територията на Европа, Азия и Африка, като с най-голяма честота ще бъдат полетите до Лондон, Москва, София и Санкт Петербург.

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати