Огънят на Анадола отново ще гостува в София

16.04.2014

Световно известната турска трупа Огънят на Анадола отново ще гостува в София, за да представи спектакъла си Еволюция. Първото гостуване на групата премина при рекорден зрителски интерес. Билетите за концерта им, който се проведе през месец декември 2013 година, се разпродадоха за по-малко от седмица.

Организатори на събитието са DEGRIS EVENTS. Турнето на Огънят на Анадола ще стартира от Варна на 24-и април. На 25-април танцьорите ще гостуват във Велико Търново, а на 27-и април жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на изпълненията им в зала 1 на НДК.

Огънят на Анадола

Турската трупа обещава атрактивно двучасово шоу, което ще изправи публиката на крака. С помощта на танцовото изкуство спектакълът разказва историята на Прометей, разказва за Зевс и любопитната Пандора.

В контекста на вечната борба между доброто и злото историята се прехвърля към иконите и дервишите, за да завърши пътуването си в космополитния Истанбул. Традиционните ориенталски стъпки са разчупени с брейк денс, изпълняван под звуците на автентичен фолклор, но обогатен в диско ритъм.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати