В Италия вече има специален плаж за кучета

18.05.2014

Докато на много места по света се забранява воденето на кучета по плажа, то в италианския град Римини обособиха плажно място само за кучета, съобщава в-к Локал.

Домашните любимци ще могат да се забавляват по най-различни начини, освен това ще им се предлагат всякакви лакомства и глезотийки. Когато четириногите отпочиват, собствениците също ще релаксират, отсядайки на бар с разхладителни напитки. На плажа Rimini Dog - No Problem не се допускат единствено хора, които нямат кучета.

плаж за кучета

Въпросният плаж е снабден с тоалетни кабинки, рогозки, чадъри, купички с храна и вода. Има и специално място, където всяко пале може да играе със събратята си или със стопанина си. И за да е завършен плажът, са поставени и душове, така че кучетата ще могат да се изкъпят след плуване или игра в пясъка.

Ако собственикът е оставил кучето си там, защото временно не може да се грижи за него, с животното ще се занимава специален екип. Осигурен е и ветеринарен лекар.

Идеята за Rimini Dog-No Problem хрумнала на братята Марко и Лука Агостини, които притежават и обикновен плаж, намиращ се съвсем близо до кучешкия. Двамата са се договорили със собствениците на няколко заведения в района да приемат и хора с кучета.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати