Аквапаркът в Благоевград отваря врати

31.05.2014

Независимо от лошото време и необичайно ниските за сезона температури Аквапаркът в Благоевград днес открива летния сезон.

От управата на парка обещават много атрактивни игри и изненади за всички, които не се притесняват от времето и дойдат на откриването на парка.

Мадама в Басейн

Водното-развлекателният плажен комплекс в Благоевград е най-големият по рода си на територията на цяла Югозападна България. Той изкушава посетителите с конкурентни цени. Вратите на парка са отворени от 8 сутринта до 20 часа само срещу вход от 3 лева.

Децата до три години могат да влязат напълно безплатно, а по-големите – срещу такса от 2 лева. Комплексът предлага отстъпки за цели семейства.

Само срещу такса от 10 лева двама възрастни и две деца могат да влязат в аквапарка. В цената е включено още ползването на 2 шезлонга, 1 чадър и всички атракционни съоръжения.

Аквапаркът в Благоевград има капацитет от 1000 души. Той се простира на площ от 10 000 квадратни метра. Разполага с басейн с олимпийски размери, басейн с изкуствени вълни и още много водни атракции.

4
Общо гласували: 2
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати