Пияни туристи тормозят родните спасители

09.06.2014

Далеч в миналото останаха симпатичните, леко подпийнали руски туристки, които закачаха българските спасители с недотам прилични предложения. Сега родните колеги на Памела Андерсън са изправени пред далеч по-сериозни предизвикателства от ваденето на давещи се туристи.

Все по-често на българските плажни спасители им се налага да вадят от морето туристи, прекалили с употребата на алкохол. Оказва се, че братушките отстъпват палмата на първенството по пиене на съседите ни от Румъния.

Български курорт

Румънските туристи често отскачат до българските курорти по северното Черноморие, но не за да поплуват, а за да се отдадат на уикенд алкохолен туризъм.

Според хотелиерите съседите ни си купуват ол инклузив пакет, наливат се цял ден с алкохол на корем, а след това с бодра стъпка се отправят към морето, за да поплуват, разбирайте – да отворят работа на плажните спасители.

Не по-малко проблеми създават и руските туристи, които са отявлени любители на чашката. Сравнително хладното време не предразполага летовниците да се опънат на плажа, за да събират тен и те предпочитат да надигнат чашите още от сутринта.

Компания им правят и дамите. На спасителите често им се налага да вадят от бурните води на Черно море подпийнали рускини, докато неадекватните туристки крещят на всеослушание, че ги опипват.

С напредването на лятото инцидентите с пияни туристи се превръщат в ежедневие за българските спасители.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати