Meadows in the Mountains – фестивалното предложение на Европа

13.06.2014

Един български фестивал, който се провежда този уикенд в село Полковник Серафимово край Смолян, влезе в списъка на британския вестник Гардиън за Най-атрактивни фестивални предложения в Европа за 2014 година. Фестивалът Meadows in the Mountains за трета поредна година ще събере любителите на електронната музика и спиращите дъха гледки.

Организаторите на този необикновен музикален фест имат амбицията тазгодишното издание да се превърне в най-мащабното досега, като привлече голяма публика както от страната, така и от чужбина. В музикален план се открояват имената на легенди като Алекс Барк от Jazzanova, Рюде Хагелщайн, Мааян Нидам и Moomin.

Техно концерт

В продължение на три незабравими дни местността край смолянското село Полковник Серафимово ще бъде озвучена от невероятен микс от техно, джаз, хаус и дори традиционен български фолклор.

Българското участие във фестивала също е доста силно. Своите най-нови парчета ще представят музикантите от са Laylla Dane, Bosha, Garo, тандемът Sirius & Methodikal, Gypsy Delica.

Музиката ще бъде на световно ниво, а гледките спиращи дъха, каквито могат да се видят само у нас, но организаторите на фестивала са се погрижили да осигурят и допълнителни забавления.

Атрактивни игри носещи имена като Пързалка на смъртта, забавления под водопада и тревен бобслей очакват гостите на Meadows in the Mountains. Всичко това ще бъде гарнирана с традиционна българска кухня, сготвена от свежи продукти на родни производители.

Билетите за фестивала, които бяха пуснати за продажба он лайн, бяха разграбени за минути. Но входа на Meadows in the Mountains ще се предлагат ограничено количество пропуски на цена от 90 лв.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати