Тридневен фестивал за Джулай в Бургас

30.06.2014

Посрещането на първото юлско слънце е сериозна работа, към която трябва да се подходи с необходимото внимание и сериозност. По тази причина община Бургас организира не просто посрещане на Джулай Морнинг, а тридневен фестивал на брега на морето и то в началото на работната седмица.

Амбицията на организаторите е този фестивал да се превърне в най-запомнящото се събитие през летния сезон. В тази им мисия ще им помогнат Мариана Добрева-Велева от Кростаун Рок, групите Whisper, Stockholm, Силует и др., които ще подгреят градусите на настроението още днес през деня.

Фестивал в Бургас

Фестивалната програма ще стартира рано сутринта с изложба-базар на бижута и аксесоари, която ще бъде изложена на между Гъбката и КЦ Морско казино.

Настроението на гостите на фестивала ще бъде подгрято от театралната постановка на Дани Рашев Бог Рок с участието на Филип Аврамов, а веднага след нея от 22.00 часа ще бъде представен филмът Почти известни с участието на Кейт Хъдсън.

Денонощният купон ще продължи с концерт под звездите, участие в който ще вземат с BLAZERINTE, М. ТАРАЛЕЖКОВ и приятели, STIFF BONES, SILUET, KORBIN, Шантаж и ДЖАНГО ЗЕ. С огромно нетърпение са очаква трибют групата на AC/DC – BANDX от Сърбия.

Автентичната атмосфера ще бъде подсилена с дърва за плажните огньове, които ще бъдат осигурени от община Бургас. За безопасността на всички празнуващи ще бдят медицински екипи и спасители, въпреки че в рамките на фестивала къпането в морето е забранено.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати