Приморско - В магията на танца и морето

03.07.2014

Красивият български курортен град Приморско ще попадне В магията на танца и морето от утре, 4-и юли. Градчето ще бъде домакин на един необикновен отворен фестивал на съвременни танцувални стилове, който се организира от община Приморско, Българска спортна танцова федерация и танцов клуб Sunshines.

Танцуващи момичета

Три дни танцьори от цяла България ще подгряват лятната атмосфера край морето с атрактивни изпълнения в десет различни стила. Класическите танци ще се изправят на своеобразен музикален дуел срещу модерния танци, джазовите изпълнения срещу етно танците.

Изпълненията във всеки един от танцувалните стилове, сред които хип-хоп, акроджим, минипродукция и продукция, ще бъдат оценени от строго, но справедливо жури с председател Международния съдия на Българската спортна танцова федерация Дорина Инджова.

Третото издание на фестивала В магията на танца и морето вече е утвърдено събитие от културния календар на община Приморско. Организаторите на този летен празник на ритъма и движенията обещават много емоции и забавление на гостите на Приморско.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати