Варна предизвиква любителите на въздушната китара

05.07.2014

Шампионат по въздушна китара ще се състои в България след броени дни. На 9-ти юли започва състезание в морската ни столица Варна. То ще продължи и на 11-ти юли в Пловдив.

Варна предизвиква любителите на въздушната китара

През втората половина на юли любителите на въздушната китара ще премерят сили в София и Созопол. Български финалист ще бъде избран на националния финал в края на август. Той ще представи България на световния финал в Оулу, Финландия през последните дни на същия месец.

Там цели пет дни най-талантливите въздушни китаристи от редица държави ще се борят за първото място. В северната страна това ще е 19-то провеждане на шампионата, който се е превърнал в едно от най-забавните рок събития в света.

Всеки пълнолетен може да участва в състезанието и то напълно безплатно. Не се изискват никакви умения и дори не е нужно да можете да свирите на истинска китара. Журито се влияе единствено от сценичното ви поведение, начина, по който имитирате професионални китаристи, и реакцията на публиката.

Провеждането на състезанието по въздушна китара е свързано с опазването на световния мир. Според организаторите на събитието, когато човек „държи“ въздушна китара, ръцете му са заети и не може да използва оръжие.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати