Оргии замениха алкохолните турове в Слънчев бряг

11.07.2014

Слънчев бряг вече не е меката на алкохолния туризъм. Българският курорт е на път да се сдобие с дори по-негативна слава, след като стана ясно, че новият хит сред туристите от Западна Европа са масовите оргии.

Докато разюзданите младежи от Великобритания и Скандинавието обикалят от бар на бар и се надпиват, задръжките падат и те се включват без свян в различни еротични предизвикателства.

Разголена двойка

По идея на аниматорите се провеждат състезания за най-впечатляващи секс пози. Опиянени двойки се качват на дансинга и в рамките на минута или две показват колкото се може повече секс пози. Увлечени в играта, младежи и девойки определено прекаляват и прескачат доста морални и естетически граници.

Сред другите предизвикателства е състезанието за най-еротичен стриптийз. Пияни младежи и девойки захвърлят облекла и задръжки срещу награда безплатно питие или бутилка алкохол.

Еротичните изстъпления на туристите не спират след обиколката по баровете. Част от по-разкрепостените младежи решават след това да посетят и някои от еротик клубовете в курорта, което се оказва доста рискована и скъпо.

В края на юни четирима британци, бразилец и жител на Норвегия се оплакали в полицейското управление в Несебър, че са рекетирани в еротик бар в Слънчев бряг и са били принудени да изтеглят от картите си различни суми. Сценарият, по който мутрите изнудват туристите, е един и същ.

На посетителите в еротик бара се поднасят питиета, без да са ги поръчали. При тях пристигат девойки, които предлагат услугите си. Независимо дали мераклиите ще се възползват от предложението или не, на изхода чужденците разбират, че трябва да заплатят за непоръчаните питиета и за компанията на разголените танцьорки.

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати