3D кино посреща туристите в Царево

16.07.2014

Това лято морският курорт Царево ще изкуши туристите не само с море и плаж, но и с първото по рода си лятно 3D кино. След като дълги години лятното кино в града стоеше затворено, сега то е напълно ремонтирано и готово да посрещне първите си зрители.

На кино

Модерният комплекс разполага с 300 седящи места, които са разположени амфитеатрално, голям екран и перфектен съраунд звук, който ще превърне в незабравимо кино изживяването.

На разположение на посетителите на лятното кино има санитарни възли, както и външен бар за студени напитки, пакетирани храни и дори пуканки.

При проектирането и строителството са взети предвид и всички изисквания за достъпност. Лятното кино в Царево е достъпно за киномани в неравностойно положение, за които дори са отделени специални места

Първите ленти, които ще провокират интереса на туристите, са хитовите заглавия Внедрени в час 2 и Годзила -3D. Билети за тях вече могат да се закупят на касите на киното.

Ремонтираното лятно кино в Царевец ще може да се използва и за различни музикални събития, лятна естрада, театрални постановки и дори куклен театър.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати