Да разгледаш Германия на велосипед

16.07.2014

Германия, която е водещият производител на автомобили в Европа, всъщност е рай за колоездачите. Страната и местният туристически борд предлагат над 200 колоездачни маршрута с обща дължина 70 хиляди километра.

Има туристически маршрути за всички вкусове, интереси и възможности. Предлагат се екстремни колоездачни маршрути за изкачване на Алпите, както и приятни велообиколки из хълмовете в лозарските райони на провинция Хесен.

Жена на колело

Има маршрути, които обикалят през най-романтичните алеи, и такива, които стигат до известни природни забележителности и архитектурни и исторически паметници.

Най-предпочитани от туристите са маршрутите по протежение на реките, които са и с най-ниска степен на трудност. Те са особено подходящи за семейства с малки деца, които искат да изкарат една незабравима почивка заедно.

Туристическият борд на Германия е включил всички маршрут в специална интерактивна карта. Тя дава възможност на туристите, решили да разгледат Германия на две колела, да разработят собствен маршрут или да се възползват от някое от готовите предложения.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати