Слънчев бряг в топ 10 на световните секс дестинации

17.07.2014

Слънчев бряг попадна в топ 10 на световните секс дестинации според класация, изготвена от британския таблоид Дейли Стар. Родният курорт заема престижното 9-о място, като успява да изпревари градчето Нюкий в Югозападна Англия, известно с разюзданите си нрави.

Парти край басейна

Първото място в класацията за секс дестинации се заема от курорта Магалуф на испанския остров Майорка. Курортът е предпочитана дестинация от загорели за секс младежи от Великобритания, Русия и Скандинавските държави.

Подобно на родния Слънчев бряг и в Мангалуф се организират обиколки по баровете, както и нестандартни еротични състезания, излизащи далеч извън границите на добрия вкус.

Курортът стана особено популярен сред младите британци, след като в интернет беше публикуван клип, в който британка успява да задоволи орално 24-а клиенти на бар в Мангалуф. За награда дамата получава безплатни коктейли.

Секс шоутата на живо, които курортът Ибиса организира, му печелят заслужено второто място в класацията. Курортът е известен с партитата, които организира, както и със сравнително свободната циркулация на забранени опиати и субстанции.

Столицата на Тайланд Банкок довършва челната тройка на световните секс дестинации. В класацията влизат още Амстердам, Холандия, както и Берлин, Германия, Анталия, Турция и Прага, Чехия.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати