Русе награждава хотелиери и туроператори

04.08.2014

До края на месец август ще се приемат заявления за участия в конкурса Дунавски Лимес, който се организира от Община Русе. Конкурсът цели да подпомогне местния ресторантьорски, хотелиерски и туроператорски бизнес, за да може крайдунавският град да се затвърди още повече като привлекателно за туристите място.

Русе награждава хотелиери и туроператори

Дунавски Лимес ще се проведе в началото на декември. Събитието е част от Програмата за развитие на туризма в Община Русе през 2014 година. То се организира от Община Русе и Съюза на хотелиерите и ресторантьорите – Русе. Миналогодишното дебютно издание на конкурса Дунавски Лимес се прие с бурни овации от представителите на туристическия бранш в града.

Категориите, в които ще се състезават участниците, са: най-добър хотел, най-добър семеен хотел, най-добър ресторант, туроператор на годината и др. Организаторите са приготвили и шест специални награди: хотел с най-добри условия за конферентен туризъм, най-дълго и успешно работещо заведение, най-посещавано заведение, най-атрактивно заведение, най-добра кетъринг компания и награда за успешен дебют.

Желаещите да участваш в конкурса, могат да изпращат заявления на електронен адрес ruse.tourism.awards@gmail.com, а също и в Туристически информационен център–Русе.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати