Каварна Рок пуска 1000 билета на зелено

16.09.2014

Догодина най-големият рок фестивал в България Каварна Рок ще отбележи своя десети юбилей. За да зарадва феновете на рок музиката и тази година организаторите на проявата обявиха, че пускат промоционални билети на зелено.

За разлика от други години, когато билетите на зелено бяха пускани в продажба няколко месеца преди събитието, тази година продажбата им вече стартира онлайн. Ако сте сред почитателите на този стил, трябва да побързате, защото броят им е ограничен само до 1000.

Рок концерт

Промоционалните билети се предлагат на цена от 70 лева. Срещу тази скромна сума получавате тридневен пропуск за фестивала и възможността да се насладите на най-размазващите рок банди.

Тазгодишното издание на Рок фестивала в Каварна доведе в България гигантите на рока Helloween, Europe, Sabaton, Gotthard и други култови банди, които разтърсиха морското крайбрежие.

Кои рок банди ще дойдат на юбилейното издание на фестивала, което ще се проведе на 26, 27 и 28 юни, все още се пази в тайна от организаторите.

Промоционалните билети на зелено ще се продават срещу 70 лева само до обявяването на хедлайнер или до изчерпването на предвидените 1000 бройки.

След това до месец преди фестивала ще можете да си закупите регулярни билети на цена от 90 лева. От 1 до 21 юни билетите ще струват по 100 лева, а в рамките на предфестивалната седмица цената им ще скочи на 110 лева.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати