Пътеводител на любителите на платената любов

01.10.2014

Любовта е измислена от комунистите, за да не плащат за секс. Социологически изследвания сочат, че с всяка изминала година хората, които предпочитат да плащат за секс, се увеличават. По данни на туристическите дружества близо 3 милиона души годишно пътуват в чужбина единствено и само с цел да се възползват от платени плътски наслади.

Секстуризмът се е разраснал дотолкова, че има държави, чиито брутен вътрешен продукт зависи от постъпленията на жадните за ласки туристи и те са готови на всичко, за да привлекат повече туристи.

Стрийптиз

Разбира се, безразборният секс с много партньори носи риск от болести, предавани по полов път, и цял куп други инфекции, но ако сте сред почитателите на платения секс, ето петте топ дестинации за секс.

Куба

Наричат го Острова на свободата по цял куп причини, може би и заради освободеното държание на жените. Кубинските жрици на любовта са стройни, загорели и достъпни. Те предлагат ласките си срещу 20 долара на час или 100 долара за цялата нощ, като вие трябва да се погрижите да наемете квартира, защото сексът в хотелите е забранен.

Бразилия

Има две основателни причини да посетите Бразилия – олимпиадата и бразилките, които поклащат изкусително оформени дупета в ритъма на огнена самба. Платената любов в Бразилия върви между 45 и 90 долара за сеанс, като труженички могат да бъдат открити почти навсякъде. Запознати препоръчват непременно да отидете на баня в Бразилия, защото там освен, че ще се изкъпете, ще можете да получите и секс услуги.

Тайланд

Секси мацка

Тайланд е известен като Меката на платената любов и е пример за класическа дестинация за секстуризъм. Тук сексът е най-евтин, а за местните труженички се разказват легенди. Можете да си наемете проститутка, която да ви служи и като гид и преводач, само срещу някакви си 30-50 долара на ден. Единственият проблем са транссексуалните труженици/чки, които могат да заблудят и най-опитните донжуани.

Германия

Германия е една от предпочитаните от европейците дестинации за секстуризъм по няколко причини. От една страна не им се налага да летят с часове само за малко екзотичен секс. От друга страна проституцията в страната е легализирана, жриците са под непрекъснат медицински контрол. Проститутките в Германия струват около 5 евро за 30 минути, а изборът е огромен.

Холандия

Холандия е известна с традициите си в областта на платената любов. Емблематичният за Амстердам Квартал на червените фенери предлага плътски наслади още от 15 век насам. Цената е като в Германия – 50 евро за 30 минути.

Въпреки че в европейските страни платената любов струва в пъти по-скъпо, отколкото в Азия или Латинска Америка, любителите на тънката част споделят, че разликата е като да пазаруваш дрехи в бутик или в магазин за дрехи втора употреба.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати