Наближава панаирът в Бремен

10.10.2014

От 17-ти октомври до 3-ти ноември за пореден път в германския град Бремен ще се проведе традиционният Свободен панаир. Ако не сте могли да посетите Октоберфест, то тогава задължително трябва да отидете на свободния пазар в Бремен, защото атмосферата на събитието, имащо 950-годишна история, не е по-малко интригуваща.

Наближава панаирът в Бремен

Свободният панаир или BremerFreimarkt е най-старият фолклорен фестивал в Германия. Пред очите ви ще се разкрие огромна площ с всевъзможни атракциони. Многобройни търговски павилиони за сувенири, дрехи, цветя и други ще изкушават всеки посетител на свободния пазар.

Шатри пък ще радват любителите на бирата. Както знаем студеното пиво не върви без хубаво мезе, затова организаторите са се погрижили на събитието да има традиционни кулинарни изкушения. Програмата на панаира включва още музикални прояви, конкурси от различно естество, игри, състезания и др.

Несъмнено обаче панаирът ще зарадва най-много малчуганите, тъй като той предлага стотици детски площадки, където хлапетата да се забавляват на различни въртележки, люлки, стрелбища, батути, блъскащи се колички и др. Кулминация в събитието е уличен парад, който ще ви гарантира много емоции и чудесно настроение.

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати