Балкански фестивал на ракията за втори път в София

12.10.2014

За втора поредна година софиянци и гости на столицата ще се потопят в магията на Балканския фестивал на ракията и високоалкохолните напитки, който ще се състои от 23-ти до 26-ти октомври в НДК.

Балкански фестивал на ракията за втори път в София

Гостите на събитието ще се запознаят с повече от двеста вида ракия и високоалкохолни питиета. Освен това ще бъде подредена колекционерска изложба, ще се провеждат лекции и ще се приготвят коктейли с добре познати напитки, както и с не толкова традиционни питиета.

Ще бъде проведен и конкурс Продукт на потребителя, чрез който ще стане ясно кой алкохолен продукт е абсолютен фаворит според потребителите.

Балканският фестивал на ракията и високоалкохолните напитки ще бъде открит на 23-ти октомври от 12.00 часа в зала 6 на НДК. След миналогодишния успех на събитието организаторите се надяват, че интересът към него и тази година няма да е по-малък.

Любителите на алкохолните напитки ще имат възможност да опитат от ракии на български производители, а също и да пробват отбрани алкохолни питиета от Македония, Сърбия, Гърция и Турция.

Докато тече фестивалът, ще има отворен промо магазин, в който предлаганите алкохолни стоки ще са на цени на производителя. На събитието ще се допускат единствено лица, навършили пълнолетие.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати