Плаващи вили ще изкушават туристи на Малдивите

19.10.2014

Уникален курорт ще могат да ползват от догодина туристите на Малдивите. Иновативният комплекс ще предлага плаващи вили, оборудвани с всевъзможни екстри, и даряващи почиващите с удоволствие, което може да бъде получено само при почивка на луксозна яхта.

През март 2015 година плаващите вили ще са готови да приемат първите си обитатели. Иновативните съоръжения се намират в екокурорта Soneva Fushi.

Малдиви

Плаващите вили в действителност са яхти, разполагащи с две каюти и с абсолютно всичко, което е нужно на човек, за да се поглези. Плавателните съдове са снабдени със салон, джакузи, бар, спазона и библиотека.

И за да е престоят в плаващите вили още по-интересен за туристите, баните в тях са с прозрачно дъно, през което човек може да се порадва на подводните красоти.

Допълнителен плюс на яхтите е, че са направени само от естествени материали: органичен памук, дърво и кожа. Оборудването им е според най-новите стандарти за икономисване на гориво.

Наемът на плаваща вила за четирима човека ще варира между 4 375 и 12 500 долара на нощ, в зависимост от сезона. Като в тази сума влизат четири часа плаване с яхтата, храна и гмуркане. Капитанът на яхтата може да изготви специален маршрут и програма, ако гостите желаят.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати