Най-впечатляващите клубове в Москва

19.10.2014

Столицата на Русия без съмнение е един от най-скъпите градове за посетителите. Това обаче не е случайно. Нощна Москва ще ви предложи множество забавления и редица луксозни барове, ресторанти и какви ли не заведения.

Москва

Ето кои са най-впечатляващите нощни клубове в руската столица според profit.bg.

5. Posh Friends

Можете да намерите заведението на площад Пушкинская. Ще го забележите лесно, тъй като прилича на шатра. В Posh Friends ще можете да опитате италиански и японския ястия. Препоръчително е при посещение на мястото да се облечете изискано, тъй като там ходят предимно превзети светски личности.

4. Premier Lounge

Този клуб често се посещава от световноизвестни звезди, който са отседнали в руската столица. Орландо Блум, Аштън Кътчър, Вин Дизел, Мила Йовович и Деми Мур са само малка част от известните личности забавлявали се тук.

3. Pacha Club Moscow

Популярната верига Pacha може да се похвали с над 25 заведения в цял свят. Обичайно те са сред най-желаните места в града си. Това важи с пълна силна и за Pacha Club Moscow. Стилът на заведението може да се определи като смесица между Ибиса и руски хедонизъм. Клубът разполага с невероятен дансинг, трийсет ВИП маси и десет супер ВИП маси.

Клубове в Москва

2. Icon Club

Icon Club е сред най-мащабните клубове в Москва. Тук спокойно могат да се забавляват 2 500 човека. Заведението е разделено на три части Icon Club, Icon Hall и Icon Bar. Мястото разполага с 35 ВИП сепарета, огромен дансинг и 70 кв. м LED екрани

1. Soho Rooms

Soho Rooms започва да работи преди шест години, като още от самото начало предизвиква голям интерес у посетителите. Клубът е разделен на няколко помещения, така че всеки може да избере къде да влезе, в зависимост от това дали му се танцува или просто му се похапва. В заведението се проявяват някои от най-популярните руски диджеи.

4
Общо гласували: 3
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати