Луксозни хотели глезят туристи с асистенти за махмурлук

22.10.2014

Какво ли не правят луксозните хотели, за да поглезят своите гости. Сред екстрите, които някои от тях предлагат, са личен масажист на плажа, асистент срещу махмурлук и дори животински психиатър.

Срещу скромната сума от 5947 долара на нощ хотел Ritz-Carlton Suite ще ви осигури личен асистент, ако предишната нощ сте прекалили с алкохола. Неговата задача ще бъде да ви подава чаши с вода, когато все още твърде много ви се вие главата от препиването.

СПА на плажа

Любителите на екстремните почивки могат да пристигнат на плажната ивица с парапланер, а там ще ги очаква личният им масажист, който ще има задачата да ги маже с лосион против изгаряния и да ги масажира след всяко излизане от водата.

Стаите на Хотел 1000 в Сиатъл са оборудвани със специални сензори, които уведомяват камериерките и чистачките дали вътре има гост. Нововъведението е направено, за да не се обезпокояват посетителите при никакви обстоятелства.

Отвличане и неповторимо приключение обещават от комплекс Namale Resort & Spa във Фиджи. Авантюрата ще ви струва само 19 000 долара на седмица, но гарантирано ще отнесете у дома спомени за невероятно изживяване.

Хотел Monaco в Портланд е вашето място, ако напоследък не се разбирате с най-добрия си приятел. Там срещу 481 долара на нощ ще можете да се възползвате от услугите на професионален животински психиатър, който ще изглади различията между вас и рибката ви.

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати