Руските туристи все пак избраха България

24.10.2014

Стана ясно, че въпреки мрачните прогнози за двуцифрен отлив на руски туристи от България, братушките все пак са решили да прекарат отпуската си у нас.

Според класация на изданието TUI Россия България се намира на второ място като най-желана от руснаците дестинации за почивка в Европа. Специалистите отдават това на изключително достъпните хотели и апартаменти у нас.

Български плаж

Най-много руски туристи са решили да събират това лято тен в Испания, която е първа в класацията. Изданието уточнява, че като цяло туристите са почивали в Майорка и Ибиса, като записванията за ваканция в Каталуня рязко са намалели в сравнение с предходните години.

На трето място сред любимите на братушките дестинации за лятна почивка се нарежда Гърция и по-специално гръцките острови Корфу, Родос и Крит, като последния стана хит заради голямото си разнообразие от хотели.

В топ пет на предпочитаните от руснаците дестинации за почивка намират място още Италия с Венецианската Ривиера и Римини, както и Черна гора и по-специално нейното адриатическо крайбрежие.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати