Кои са най-добрите летища за пренощуване

25.10.2014

Тръгвайки на път, невинаги имаме възможност да пренощуваме там, където ни се иска. Много често ни се налага да подремнем на някое летище. Ако се намирате на летище в Азия обаче това няма да представлява никакво неудобство за вас, сочи Наръчника за нощуване по летищата.

Кои са най-добрите летища за пренощуване

Според него азиатските страни могат да се похвалят с най-добрите съоръжения за излитане и кацане на самолети, където можете да поспите.

Класацията е направена въз основа на ежегодно изследване, в което пътниците дават оценка на летищата по критерии като удобство, комфорт, чистота и обслужване на клиентите.

Челното място в съревнованието заема летище Changi в Сингапур, което е определено за най-доброто летище за осемнадесети пореден път. Комплексът отдавна не е просто поредната аерогара.

Летището се превърна в дестинация заради СПА центровете, с които разполага. Аерогарата има още басейн на покрива, тематични градини, кино и 4-етажна пързалка. Changi може да се похвали с лусозни кътове за почивка и релакс.

Останалите летища, където човек може да пренощува с удоволствие, са летище Incheon в южнокорейската столица Сеул и международното летище в Хелзинки във Финландия. В топ 5 попадат и германското международно летище в Мюнхен и международното летище във Ванкувър, Канада.

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати