Къде се намира най-ужасяващият хотел в света

26.10.2014

Когато става въпрос за невъобразима почивка едни си представят как посещават дестинации като Бора Бора или Мауи. Други 24 000 души обаче свързват екзотичната си ваканция с престой в хотел на ужасите.

Къде се намира най-ужасяващият хотел в света

Специално за тези ексцентрици е приспособено имението МакКамей, намиращо се в Сан Диего, Калифорния, което е обявено за най-страшния хотел в света, пише Дейли мейл. Клиентите на имението се лутат между четири места, от които всеки биха го побили тръпка.

Освен това те биват затваряни в клетки със змии, връзвани по жесток начин и поливани с кръв. Позволява се на това „удоволствие“ да се подложат наведнъж най-много двама души, като те трябва да прекарат в мъки осем часа. Ентусиастите да посетят хотела задължително трябва да са навършили 21 години и да не страдат от опасни заболявания.

Всичко, което се случва в ужасяващия хотел се записва с камери и изпитанията обикновено са различни всеки път. Локациите също са разнообразни. Всичко е много интерактивно. Ужасите, на които си подложен, ти помагат да тестваш волята си. Така разбираш на какво си готов.

Изпитанията са толкова страшни, че се е случвало дори мъже да се разплачат като бебета, обяснява собственикът на имението Ръс МакКамей, който сам измисля с какви ужасии да провокира гостите.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати