В Прага глезят туристи с бирено СПА

28.10.2014

Последният хит, по който луднаха туристите в столицата на Чехия, е бирено СПА. Според собствениците на бирения СПА център в Прага ползите от къпането в пенливата напитка са известни още от Средновековието.

За ужас на любителите на добре изстудената бира посетителите на бирения център се потапят във вана, пълна с някои от естествените съставки, използвани за производството на бира, в това число ечемик, хмел и малц.

В продължение на 30 минути посетителите се киснат в бирената вана, която е с приятната температура 37 градуса по целзий. Във ваната бълбукат мехурчета, които подпомагат разтварянето на съставките, като в процеса се освобождават витамини, въглехидрати и протеини.

Бирено спа

И докато посетителите попиват полезните витамини директно през кожата си, те могат да пийнат и домашно приготвена бира Bernard и то в неограничени количества.

Когато посетителите напуснат все пак пенливата вана, те могат да се отпуснат на отопляемо легло и да се насладят на 20-минутен масаж.

Уникалната СПА терапия с бира струва само 80 евро на човек. Срещу тази скромна сума можете да се отпуснете в бирената вана сам или с любим човек, а на изпроводяк от компанията ще ви подарят и бутилка бира Bernard, произведена по традиционна техника от най-добрите сортове хмел.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати