От Европа до Америка само срещу 99 долара със самолет

28.10.2014

От Европа до Америка може да стигната със самолет само срещу 99 долара. Безпрецедентно ниската цена за самолетен билет по тази дестинация беше обявена от исландския нискотарифен авиопревозвач Wow Air.

Компанията обяви, че ще превозва пътниците си по линиите от Лондон и Копенхаген до Вашингтон и Бостън за по-малко от 100 долара.

Самолет

Първите полети до Бостън са планирани за началото на март 2015 година и вече са напълно разпродадени. Все още могат да се намерят билети за първия полет до летище Балтимор във Вашингтон, които са планирани за юни 2015 година.

В базовата цена от 99 долара се включва правото само на 5 кг ръчен багаж. Тя е без запазено място в самолета.

Пътниците, които обичат да пътуват с повече багаж, ще трябва да доплатят допълнително 38 долара за ръчен багаж между 5 и 12 килограма. Куфарите под 20 килограма струват още 67 долара.

Имате възможност да си изберете място с повече пространство за краката срещу 24 долара. За място в предната част на самолета ще трябва да доплатите 14 долара, 9 долара за място в средата и 3 долара за място близо до опашката.

Въпреки невероятно ниската базова цена на трансатлантическия полет и тук важи правилото, колкото по-рано направите резервацията, толкова по-малко ще платите.

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати